Μεσοθεραπεία

Τι είναι μεσοθεραπεία;

Μεσοθεραπεία είναι τεχνική ενέσιμης έγχυσης αντιγηραντικών και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα.

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι η ενυδάτωση  σε όλες τις ηλικίες και η αποκατάσταση του τόνου και της σφριγηλότητας του δέρματος σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η μεσοθεραπεία αναζωογονεί το δέρμα και προλαμβάνει τα σημάδια γήρατος, ηλιακής έκθεσης και οξειδωτικού στρες. Συνήθη μίγματα υλικών μεσοθεραπείας περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και συνένζυμα.

Συντελούν έτσι στην ενυδάτωση των ιστών, βοηθούν στην εύρυθμη κυτταρική λειτουργία, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την λεύκανση του δέρματος. Το δέρμα είναι και φαίνεται πιο υγιές, πιο νεανικό με λάμψη και ελαστικότητα. Οι στατικές ρυτίδες γλυκαίνουν ενώ το οβάλ του προσώπου βελτιώνεται.

Σε ποιους απευθύνεται η μεσοθεραπεία;

Είναι τεχνική πρόληψης και θεραπείας, συνεπώς απευθύνεται σε κάθε ηλικία προσαρμόζοντας τη θεραπεία ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες.

Κατά το Δρ Σταμπολίδη, η επιτυχημένη μεσοθεραπεία συνίσταται στη χρήση νεότερων υλικών με υαλουρονικό οξύ και ενεργοποιητές δέρματος (skin booster) , ώστε να αφυπνίζεται το δέρμα σε διαδικασίες που φθίνουν λόγω χρόνου και να παρατείνεται η διάρκεια του αποτελέσματος.

Θεμελιώδης αρχή του Δρ Σταμπολίδη είναι να στηρίζεται και να αναζωογονείται το πρόσωπο, χωρίς να παραμορφώνεται.

Πιθανές επιπλοκές από τα ενέσιμα:

Όπως όλα τα φάρμακα έτσι και οι ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπο  πιθανώς να προκαλέσει μία από τις παρακάτω επιπλοκές στο άτομο:

  • Ήπιο πόνο
  • Τοπικό οίδημα
  • Εκχύμωση

contact

contact