Λιποδιάλυση Τοπικού Λίπους

Πώς πραγματοποιείται η λιποδιάλυση στο ιατρείο του Δρ. Σταμπολίδη;

Η λιποδιάλυση τοπικού πάχους είναι μία ενέσιμη θεραπεία σώματος και πραγματοποιείται με Aqualyx χωρίς νυστέρι.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx είναι μία ασφαλής, εγκεκριμένη, μη χειρουργική θεραπεία που ενδείκνυται για την καταπολέμηση τοπικού λίπους. Οι περιοχές για τις οποίες είναι ιδανική η εφαρμογή του είναι: διπλοσάγωνο, βραχίονες, τοπικό λίπος κοιλιάς, σωσίβια μέσης, ψωμάκια, γοφοί, μηροί και γόνατα.

Ποια η σύσταση του Aqualyx;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx, περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ που παράγεται και στο ανθρώπινο ήπαρ. Η φυσιολογική παραγωγή του από τον άνθρωπο έχει και πάλι ως σκοπό τη λιποδιάλυση.

Η έγχυσή του πραγματοποιείται με πολύ λεπτές ειδικές βελόνες στον υποδόριο λιπώδη ιστό, ώστε η εφαρμογή να καθίσταται σχεδόν ανώδυνη.

Τι συμβαίνει μετά την επέμβαση;

Στα σημεία που πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή, ο ασθενής μπορεί να παρουσιάσει ερυθρότητα. Η ερυθρότητα σε διάστημα 3 ημερών έχει υποχωρήσει ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από 2 εβδομάδες από την εφαρμογή.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος, επιλέξτε την αναίμακτη ενέσιμη θεραπεία Aqualyx. Επισκεφτείτε το ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Σταμπολίδη και αποκτήστε το σώμα που επιθυμείτε.

 

 

 

contact

contact