Ενέσιμες Θεραπείες Κυτταρίτιδας

Πώς δημιουργείται η κυτταρίτιδα;

Πολλοί παράγοντες είναι εκείνοι που επηρεάζουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την καθιστούν Νο1 πρόβλημα της πλειοψηφίας των γυναικών.

Οι διατροφικές συνήθειες, η κληρονομικότητα όπως και οι «τοξική» καθημερινότητα επηρεάζουν την εμφάνιση της. Η κυτταρίτιδα ή αλλιώς «τοπική λιποδυστροφία» περιγράφεται από πολλούς ως η όψη πορτοκαλιού.

Πιο συγκεκριμένα, το δέρμα υφίσταται κακή αιμάτωση και δυσλειτουργία στη λεμφική κυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα κατανέμονται ανομοιογενώς τα μόρια λίπους και γίνεται κατακράτηση υγρών στο συνδετικό ιστό.

Σωστή διατροφή, συστηματική άσκηση, παύση κακών συνηθειών (όπως το κάπνισμα) δυστυχώς δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πώς θα καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στο ιατρείο του Δρ. Σταμπολίδη;

Στο Ιατρείο του Δρ. Σταμπολίδη χρησιμοποιείται η ενέσιμη μεσοθεραπεία με ALIDYA. Η ενέσιμη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, φέρνει την επανάσταση στην αντιμετώπισή της.

Ποια είναι η δράση του ALIDYA;

Το ALIDYA αποτελεί το πιο πρόσφατο αποτελεσματικό εύρημα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η δράση του εκμεταλλεύεται την παθογένεια της κυτταρίτιδας που σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η καινοτόμα σύνθεση της ενέσιμης μεσοθεραπείας στοχεύει στην εξολόθρευση των συσσωρευμένων τοξικών ουσιών. Με την εξουδετέρωση των τοξικών ουσιών, που διογκώνουν τα λιποκύτταρα, μειώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ενημερωθείτε από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Ν. Σταμπολίδη για τον αριθμό συνεδριών που χρειάζεστε, το κόστος και συμβουλές για να διατηρήσετε το σώμα που αγαπάτε!

contact

contact